• Nieuw samenwerkingsverband in Beek! heeft open dag (persbericht)

Nieuw samenwerkingsverband in Beek! heeft open dag (persbericht)

Open dag zaterdag 25 november 2017 van 10.00- 13.00 uur
Samen goed voor ruim 75 jaar ervaring in de zorg

Monique Nabben, Marina Vreeburg en Roger van den Eijnden hebben hun krachten gebundeld.
Sinds 1 maart is Monique werkzaam als oefentherapeut Mensendieck op de Elsstraat 26-33 en per 1 september is Marina gestart als scoliose-therapeut. Roger, neuromusculair therapeut werkt al ruim 8 jaar in Beek.
De gezamenlijke kennis en ervaring versterkt elkaar en zo waar nodig, maken we gebruik van elkaars kunde.

Voor elke klacht de juiste behandeling ? Jouw klacht wordt met zorg door ons in kaart gebracht.

De voordelen op een rij:
 actieve aanpak
 multidisciplinair team
 geen verwijzing nodig
 snel een afspraak
 contracten met alle zorgverzekeraars

Monique Nabben
Ik ben in 1991 in Amsterdam afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Mijn werk is al meer dan 25 jaar mijn passie.
Middels diverse reguliere- en complementaire opleidingen, seminars, literatuur en die langdurige ervaring in mijn eigen praktijk, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Inmiddels werk ik al weer ruim 10 jaar met veel plezier in de Westelijke Mijnstreek en Maastricht.
Iedereen is uniek, zo ook zijn 'lichaamstaal', die veel informatie prijsgeeft. Om jou goed te kunnen behandelen kijk ik verder dan alleen je klacht, zoals bijvoorbeeld chronische pijnklachten. Ik kijk -als dit nodig is- samen met jou hoe jij beweegt, staat, zit, slaapt en/of ademhaalt. Het hele lichaam dus, noem het maar een holistische kijk. Dan maken wij samen een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat jij het liefst zonder klacht(en) kunt functioneren.
Ik ben naast oefentherapeut ook een erkend slaaptherapeut, sykegreppractioner en Medicalkineticstheacher dit zijn specialisaties binnen de oefentherapie.

Met een gezonde groet,

Monique Nabben
(Bedrijfs)oefentherapeut
06-18647700
www.moniquenabben.nl

Marina Vreeburg
Als zelfstandig oefentherapeut Mensendieck sinds 1981 is mijn voorkeur altijd uitgegaan naar de wervelkolom; het “hart” van het bewegingsskelet. Ik ben verbonden aan het Spine Centrum en het Scoliose team van het UMC+ Maastricht SSO (Specifiek Scoliose Oefentherapeut door de opleiding als Schroth-therapeut Bad Sobernheim in 2014).
De progressieve idiopathische scoliose ontwikkelt zich tijdens de groei van een kind, juist dan is stabilisatie met oefeningen belangrijk. Elke bocht wordt separaat 3-dimensionaal getraind.
De scoliose bij ouderen: de bocht in de onderrug, geeft vaak na je 60ste jaar gemene klachten en zijn goed met deze
therapievorm te stabiliseren om erger te voorkomen.

Marina Vreeburg
Tel: 06 215 88 950
www.oefentherapie-maastricht.nl


Roger van den Eijnden
Al 8 jaar is Roger het gezicht van Praktijk Back2Balance, waar al vele Baekenaren hun weg naartoe gevonden hebben. Een praktijk waar de totale mens centraal staat en met zorg gekeken wordt naar uw klacht of blessure. Een praktijk waar hands on gewerkt wordt en waar u als patient verzekerd bent van een therapeut die met het volgen van de diverse cursussen en nascholingen de kennis up to date houdt.
Als Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg ben ik in staat om u een behandeling te bieden die geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.
De behandelvormen welke ik in mijn praktijk inzet om uw klacht in kaart te brengen zijn de triggerpointtherapie (Dry Needling), Arthrogeen (gewrichtsaandoeningen) , Medical Taping en diverse massage en oefenvormen.
Met de filosofie dat een klacht nooit op zichzelf staat, maar er altijd een oorzaak te vinden is, zal ik vanuit diverse invalshoeken uw klacht onderzoeken en samen met u aan de slag gaan om uw balans terug te vinden.
Ter ondersteuning van de praktijk is het lidmaatschap van een professionele beroepsgroep als RBCZ en VBAG aangegaan.
Ik hoop u binnenkort in mijn praktijk welkom te mogen heten.

Roger van den Eijnden
Praktijk Back2Balance
Elsstraat 33 6191 JW Beek
Tel: 046-4373344
info2backtwobalance.nl
www.backtwobalance.nl