• Oefentherapie Mensendieck Monique Nabben

Oefentherapie Mensendieck Monique Nabben

Voorheen De Oefenpraktijk
Vind jij het belangrijk om jouw klachten bij de bron aan te pakken? Dan kan de Oefentherapie jou wellicht verder helpen.

Laat je systeem weer goed bewegen

Bukken, tillen, zitten, lopen... we doen het allemaal, iedereen op zijn eigen manier. Al dat bewegen gebeurt grotendeels onbewust, maar niet 'al die eigen' gewoonten zijn goed voor het lichaam!

Gun jij jezelf het beste?
Zou jij graag weer bewust en verantwoord willen bewegen?
Aan je houding willen werken?
Ben je toe aan nieuwe inzichten over jouw houding en beweging zodat je weer soepel beweegt of beter slaapt?

Van een probleem naar mogelijkheden
In mijn praktijk onderscheid ik mij door verder te kijken dan de klacht zelf, dat wil zeggen dat de klacht wordt geplaatst in het totaalbeeld van de houding, het bewegen en eventuele psychosomatiek.

Ik leef mij in in jouw manier van bewegen en samen met jou je beweeggedrag analyseren om je  'gezondere' manieren van bewegen te laten ontdekken. De oefeningen sluiten zoveel mogelijk aan op jouw dagelijkse activiteiten

Ben jij toe aan een oplossing voor je probleem met een oefenprogramma dat inzicht geeft in je dagelijkse activiteiten, dan ga ik graag met jou aan de slag.

Laat mij jou helpen je systeem te bewegen en plan een afspraak

Onderzoek "Oefentherapie door cliënten bekeken" wijst uit: Ruim 80% van de cliënten beveelt Oefentherapie bij anderen aan! (2010)